Not known Factual Statements About سردرد پشت سر

ارتباط تلفنی با متخصص زنان ارتباط آنلاین با متخصص زنان چه زمانی به اورژانس مراجعه کنیم؟

این ساختارها شامل عروق، عضلات و عصب‌های سر و گردن می‌شود. همچنین سردرد اولیه گاهی پیامد تغییراتی است که در فعالیت شیمیایی مغز رخ می‌دهد.

دوره‌هـای قاعدگی و ضعف رحم (سردردهای وابسته به پریود، باید بررسی شوند کمبود دخایر فعال آهن، کمبود منیزیم و کمبود دریافت ویتامین ث و ضعف رحم باید بررسی شود تا بتوان درمان کرد)

متخصص مغز و اعصاب می‌توانند علت‌های سردرد را از جمله عفونت، سکته و یا استرس به خوبی تشخیص داده و درمان‌های مناسب با نوع بیماری را تجویز نماید.

کافئین یکی از اجزای مهم تشکیل‌دهنده قرص‌های مسکن است؛ اما اعتیاد به کافئین و مصرف زیاد آن، خود محرک شروع میگرن است.

آن‌چه که در درمان انواع سردرد از جمله سردردهای میگرنی حائز ارزش است تشخیص علت سردرد است.

این موضوع خطر مرگ ناشی از قرار گرفتن در معرض مونوکسید کربن را افزایش می‌دهد.

یادداشت کردن زمان بروز سردرد و سایر علائم همراه‌ی آن می‌تواند به تعیین محرک‌های سردرد اولیه (مثل غذا یا فعالیت بدنی) کمک کند.

اما بهتر است در مصرف این نوشیدنی ها زیاده روی نکنید. چرا که در صورت اعتیاد به کافئین، محرومیت از مصرف آن و یا مصرف مقدار زیادی از آن در طول روز، می تواند منجر به سردرد شود.

“سُبْحَانَ‏ يَا مَنْ‏ لَا يَنْسَى‏ مَنْ‏ نَسِيَهُ‏ وَ لَا يَنْسَى مَنْ ذَكَرَهُ كَمْ مِنْ نِعْمَةٍ لِلَّهِ عَلَى عَبْدٍ شَاكِرٍ وَ غَيْرِ شَاكِرٍ فِي عِرْقٍ سَاكِنٍ وَ غَيْرِ سَاكِنٍ‏ حم عسق”

 عوارض جانبی داروها: برای مثال مصرف درازمدت داروهای مسکن غیر تجویزی

سایت طبایع مرجع سرویس ها و محتواهای طب سنتی اصیل و معتبر ایرانی است. در این سایت می توانید مزاج خود را تشخیص دهید، با جدیدترین مطالب منتشر شده در رابطه با طب ایرانی از جمله مزاج شناسی، توصیه های طبی، روش های سنتی و خانگی پیشگیری و درمان انواع بیماری‌ها، تقویم حجامت، خواص خوراکی ها، دستور پخت غذاهای سنتی و طبیعی آشنا شوید. همچنین می‌توانید اطبای سنتی سردرد محمد محرمی شهر خود را بشناسید…

اگرچه در بیشتر موارد سردرد بی‌خطر است، اما این احتمال وجود دارد که با یک بیماری جدی و وضعیت اورژانسی مرتبط باشد. اگر مطمئن نیستید که سردرد شما جدی و خطرناک است یا خیر، حتماً در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید.

راه‌اندازهای حسی (روشنایی و نـور زیـاد، سـر و صدا زیاد و بوهای تند و محرک)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *